Woningontruiming na overlijden

Schoonmaak en glasbewassing

Woningontruiming is in veel gevallen een emotioneel beladen zaak, in het bijzonder als het gaat om een huis leeghalen na overlijden van een dierbare. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt en er moeten belangrijke beslissingen worden gemaakt. Terwijl een huis leeghalen misschien wel het laatste is, waar u over na wilt denken. Woning ontruiming na overlijden is een vak apart. Het vergt tijd, organisatie, fysieke/emotionele inspanning én professionele materialen. Daar zijn wij u graag bij van dienst.

Waarom professionele woningontruiming na overlijden?

  • Zorg wordt u uit handen genomen. U heeft immers wel iets anders aan uw hoofd
  • Snel, betaalbaar, vakkundig en discreet
  • Emotionele betrokkenheid blijft beperkt
  • Geen onenigheid binnen familie
  • Gedeeltelijke of volledige afhandeling. Wat u wenst.
  • 1 aanspreekpunt, geen onverwachte verrassingen
  • Milieubewuste afvalverwerking
  • Bezemschoon opleveren volgens wensen van opdrachtgever

Afvalverwerking

Vaak moet er behoorlijk veel afval worden verwerkt, wat hoge kosten met zich meebrengt. Wij verwerken restanten gescheiden en milieubewust.

Huis leeghalen na overlijden: hoeveel tijd neemt dit in beslag?

De snelheid van een woningontruiming na overlijden is afhankelijk van de situatie waarin wij de woning aantreffen. Vaak is een woning na ontruiming van ons professionele team binnen 1 á 2 werkdagen klaar voor inspectie.

Hoe gaan wij te werk?

Blom Dienstverlening neemt u als u dat wilt alle zorg uit handen. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Samen brengen we in kaart welke spullen u wilt houden, waarna we de inboedel snel en vakkundig verwijderen. Indien gewenst maken we de woning volledig oplevering klaar. Denk daarbij aan bijzondere schoonmaak, verwijderen van vloerbedekking, bezemschoon opleveren, in originele staat brengen van de woning, professioneel en voordelig verwerken van afval.

Contact Blom Dienstverlening