Welkom op de site van Blom Dienstverlening

Schoonmaak en glasbewassing

Blom Dienstverlening header

Blom Dienstverlening biedt sinds 2014 een kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdienst die inspeelt op de wens van de klant. Klein begonnen met een glazenwassersbedrijf vanuit huis, maar inmiddels flink aan de weg aan het timmeren.

Een schoon huis of bedrijfspand, Blom weet als geen ander hoe belangrijk dat kan zijn. Het draagt bij aan een nette, professionele en gastvrije uitstraling van uw bedrijf of een keurig uiterlijk van je woning.

Bij bedrijven dragen wij bij aan een gezonde, schone omgeving waarin werknemers prettig kunnen werken en klanten zich welkom voelen. Bovendien straalt een schoon pand uit dat vaak nét een stapje extra wordt gezet door de onderneming.

Woningbouwverenigingen en pandeigenaren kunnen wij ondersteunen bij bijvoorbeeld opleveringen of ontruimingen waardoor nieuw- of oudbouw er sowieso schoon ogen.

Particulieren kunnen rekenen op nette glazenwassers en schoonmakers met een klantgerichte instelling. Voorafgaand aan het glazen wassen word je met een e-mail op de hoogte gesteld van onze komst. Wij werken altijd op basis van duidelijke afspraken: een heldere website die een duidelijke prijsindicatie laat zien. Als wij glazen wassen of schoonmaken komen klanten achteraf niet voor verrassingen te staan. Ook werken wij altijd met facturen. Onze glazenwassers hebben dus geen portemonnee op zak.

Niet onbelangrijk is om te vermelden dat wij voornamelijk met Eco Keurmerk schoonmaakproducten werken. Want wij vinden het milieu belangrijk!