Bijzondere schoonmaak

Schoonmaak en glasbewassing

Stofzuigen

Blom Dienstverlening heeft regelmatig te maken met situaties waarbij een bijzondere schoonmaak nodig is. Daarbij gaat het niet om schoonmaakwerkzaamheden zoals poetsen of stofzuigen, maar vervuiling door extreme of bijzondere omstandigheden.

Alle zorg uit handen

Blom Dienstverlening is ervaren in de bijzondere schoonmaak van woningen en bedrijfspanden. Door een toenemende mate van eenzaamheid bij ouderen en een sterkere individualisering komt het met steeds grotere regelmaat voor dat overledenen enkele dagen tot weken in hun woning liggen. Het reinigen van de woning is dan een specialistische en nauwkeurige klus.

Hoe gaat Blom Dienstverlening te werk bij een bijzondere schoonmaak?

Een bijzondere schoonmaak kan aangevuld worden met een volledige woningontruiming, hoewel dat altijd in overleg met nabestaanden of opdrachtgever(s) gedaan wordt. Vooraf gaan we met u om de tafel om een plan van aanpak te maken. Wij brengen vervolgens op locatie de werkzaamheden in kaart alvorens we een offerte maken. Bent u akkoord? Dan kunnen we aan de slag. 

Welke typen bijzondere schoonmaak biedt Blom Dienstverlening?

Wij kunnen veel, maar niet alles. Heb je specifieke wensen of schoonmaakbehoeften? Mail ons op info@blomdienstverlening.nl en wij bekijken of we een oplossing op maat kunnen bieden.

Contact Blom Dienstverlening